expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 28, 2011

She Walks


Yeayy!! A day before she turns one, she finally can walk by herself. Such great achievement turning into 1. Kudos kiddo.

Ohh....but being 1 (yesterday) was a drama. She's having separation anxiety (agaknye la). Asyiklah nak berkepit saje. Even nak kacau bubur dia pun saya kena dukung dia. Dangerous I know tapi dari dia meraung menangis sampai terbelahak, baik saya dukung je kan.

Hopefully today dan seterusnya, drama dia akan berkuranglah. Penat wooooo

Oh...ramai yang cuti panjang next week, happy holidays uols ;)

4 comments:

mamaDhea said...

yeay!! finally.. hihi

mesti mak dia yg lebey excited kan kan kan.. :P

Joy said...

pas ni ligat la dia..dah dpt kaki ;)

Nanak said...

arggh! tak sabarnya nak tunggu my baby pula.haha..

FAM said...

MD: of cos, mommy mesti over excited! hahahah

Joy: blum lg, dia rasa jalan tu lambat so still merangkak jgk. lps ni tak tau la kan

Nanak: sabar k..hehehe