expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 8, 2011

Cuti Sekolah Pertama Dania


Minggu depan semua sedia maklum, cuti sekolah dah mula. It's a first for Dania (and for us). Ye la, sebelum ni duk nursery mana ada cuti sekolah. Sekolah sepanjang tahun! LoL. Anyway, memang dah maklumkan pada nursery Nisha untuk tumpangkan bukan secara percuma Dania masa cuti sekolah.

Cuma, rasa kesian pulak kalau takde buat apa-apa aktiviti masa cuti. Takut pulak nanti dah naik sekolah balik, kawan-kawan duk citer sana sini apa diorang buat masa cuti, Dania duk cakap main dengan adik kat nursery je. Ohhh...kesian...

So, apa aktiviti menarik yang boleh dicadangkan untuk saya buat dengan Dania. Ohh, ada pesta hot air balloon kan? Tapi sesaknye dah tentu, panas lagi. Adoii.....tak sanggup! Eh, tapi pesta hot air balloon tu untuk tengok aje atau boleh naik?

Uols yang ber-anak sekolah, apa aktiviti uols? Sila share ;)


2 comments:

jelita78 said...

Samalaaaa kiterrrrr
I pon tatau nak buat aper..
Maybe nak bawak pi pusat sains negara, tgk the dino-exhibition tu..
At least tak as crowded as the hot air balloon coz tempat besar and ada pelbagai bende to see and hands on?

FAM said...

Good idea. janji air con kan. so ramai pun xserabut sgt. thanks yo :)