expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 11, 2011

Memang Tak Bley Blah Lah Kau


Some people, tak reti menghargai apa yang dia sedia ada. Tak boleh tengok apa orang lain ada. Dia pun mahu ada juga. Biasa sangatlah dengan orang macam ni kan? Kita beli tu, dia beli jugak. Eh, dia beli yang lagi mahal. Gua takde hal. Aku pegi makan best-best, dia pun nak jugak. Sanggup ok kuar duit lebih belanja orang. Oh, untung sapa yang ikut tu makan pree kedai makal. Ohh, lepas tu gebang pulak yang dia buat itu, buat ini. Pegi situ, pegi sini. Pendek kata, tak nak kalah. Wah....ada ku kesah?

Macam ni la senang cakap, ko nak soping ke makan ke kat tempat mahal, tu hak ko. Duit kolaki ko. Tak koser la aku nak ambik tahu. Tapi bila melibatkan sesuatu yang perlu aku ambik tahu, aku kesah. Tu belum aku report. Ko nak aku report?

Well, setakat pegi Pavilion tu tapi ko masuk Parkson...ohh peeelizzzzz. Itu tempat laki aku cari underwear je yo. Eh, tapi ko dah gi Pavilion konon shopping sakan, alih-alih ko pegi the mall untuk beli kasut? The Mall jeeee?? Di siang hari bekerja? Beware!


Aku tau ko baca....pffttttt

8 comments:

Joy said...

sabar fatin ;)

lama tak ke pavi. padahal laki mak ada season parking pavi, company kasi...fulus nk shopping aja x dek lg..;)

cc said...

hah the mall?
walaupun daku dekat sajork dgn the mall, dah lamo tak pergi situ. maka sy bukan suspect. haha

Queenin Murni said...

ohh, lokasi kamu dkt dgn pavi yer?? bleh lunch sekali nanti.. heheheh!

(kesitu peginya :P)

Queenin Murni said...

anyway, setengah org mmg camtu... especially bila dia rasa mcm u n her are @ the same pace. so dia nak bersaing la... apa u ada, dia nak ada, mana u pegi dia nak pegi... sometime nak je cakap: "Live ur on life please!" :P

mama uzma said...

mcm x caye akak leh wat Entry mcm ni...mmg betui2 geram nih...hihi

fazilina said...

kawan aku ni nampaknya mmg hot sungguh ni..sabau la ye nyah...

KV said...

fuh fuhfuh..ahkak tiup kasi sejuk sket. hehe

FAM said...

Joy: ye ke? sila2 la terjah pavi selalu. cuci mata pun ok. hehe

CC: ah ko dik. mmg le bukan ko. ko klau bjln xlain mesti BWY. kan? kan?

QM: idak le dekat mana tp klau ko ajak mkn pree, aku dekatkan jgklah

Iena: kenapa? tak percaya ke? ehehe

Fazi: sabar la ni nyah oii...

KV: tak cukup la..bak ABC semangkuk! hahahah