expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 24, 2011

GCB


Tak ingat bila tapi telah mencuba Grilled Chicken Burger McDonalds selepas mendapat pengaruh beburung. Rasanya last year pun pernah cuba tapi tak ingat rasanya camne. Maknanya tak terkesanlah kat aku ni. Tapi takpe, aku adventurous bab makan. So mari cuba sekali lagi.

Hohh!! Sekali aku bukak kotak, selak roti. Besar ni je grilled chickennya? Dah le rupa cam ayam kena lenyek. Aku tengah lapar. Takpe, kita kasi tuang dulu sos dan makan. Redha aje la.

Ternyata, GCB memang tidak memberi kesan pada aku. Tekak aku tak bley terima rasa ayam tu. Mujur jugak size kepingan ayam tu tak besar sebab walau sekecik tu aku kenyang rasa muak. Memang kenot go.

But like I said, aku suka try. So I have tried and tasted. Its not for me. Aku akan kembali ke pangkuan Big and Tasty McDonalds.


2 comments:

Joy said...

hehehe..suka pancake mc D aja..lelain kennot go ;)

FAM said...

Joy: huwaaa!! dh teringin pulak ni.