expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 15, 2011

Best Sangat Ke Shopping kat Bandung?


My answer...


YES! hahahahahaha.

As a matter of fact, kalau dah nama pergi holiday, benda paling best buat adalah makan dan shopping. Pegilah ceruk mana skali pun, you will find something you can bring back home. Even one tiny useless thing. Betul?

Bandung pada aku best sebab kat sini boley feeling ong kaya. hahahahahahahatuii. Ye la..ikut currency pun duit kita lebih tinggi dari sana, so bila tengok harga barang and convert, alahai, baru bape ringgit. Gitulah feeling dia.

Paling best shopping baju budak-budak je. Pegi kali ni pun memang niat nak cari baju raya anak-anak. Kelasss kan, shopping baju raya anak-anak overseas. Ko ado? ;p

Kalau macam aku ni, both anak adalah perempuan. Memang naik hantu tengok baju macam-mcam pesen ada. Ko nak brand apa semua ado. Gap, Guess, Zara, Osh Kosh, Gymboree, H&M etc. Jenuh haku nak listkan semua. Yang brand tak penah dengar pun ado. Kat sana aku tak tengok brand sangat. Cantik dimata, sedap dipegang, baik diwallet aku rembat je. Rata-rata semua reasonable priced. Sukalah!!! Tu baru half of baju Dania & Nisha. Gila tak haku? Hahaha

Dah shopping baju anak-anak, takkan mak pak takde kan. Haaa...tak banyak mesti ada jugak. Seronoklah aku borong tops Esprit, Zara, Gap & MNG. Prices are too kind to the wallet. Syiok!! Owh, Levis jeans pun haven. Jangan terkejut, aku beli selai jeans less than rm200. KL ado?? KL ni semua overprice. Nyampessss.


Pembelian yang paling aku dan suami suka. Korang tau Geox kat KL punya price? Kalau for kids tak kurang dari rm170. Kalau cantik mesti rm200 ke atas. Dan diorang jarangggggggggg ada sale kan? Yang ni untuk Nisha. Price? Cer teka? :p




7 comments:

Joy said...

waaaa..bestnye shopping raya kt obersi gitu ;)

Anonymous said...

RM25?? Heheheheheh...Belasah ajer


-Zaireen

FAM said...

Joy: Indon je. hahaha

Zaireen: amboi ko. kut ye murah up la sket. Geox tu beb. ;p

Anonymous said...

wakakakakaka....kalau mcm tuh RM50-60 ngeh ngeh ngeh


-zaireen

l i e y n said...

rm80

FAM said...

Zaireen: baru cun. dlm rm45. hehehe

Lieyn: rm80 bley dpt 2.

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.