expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 25, 2011

Second Trip


This is the second field trip Dania. Yang first dulu saya tak cerita pun rupanya. Sekadar ini. Reason being, takde gambar nak support cerita. Alasannnnn :p

Anyway, prior to this trip, saya adalah mengomen dalam 1/2 year evaluation by parents berkenaan dengan field trip ni. Bayangkan 1st trip dulu pegi naik cruise kat Putrajaya dan melawat masejid. Ok, naik cruise tu memang best. Dania pun memang excited kalau cite pasal boat tu. Other than that dia cakap tak best. Ye la...ko bawak budak lima tahun masuk masjid, buat apa? Bawak aku melawat masjid pun aku malas Nak menghayati kesenian memang budak-budak ni tak paham la kan. So aku suggest bawak tempat-tempat yang child friendly macam zoo, aquaria, pusat sains or petrosains. Somewhere yang ada aktiviti instead of just sightseeing.

Nampaknya berhasil jugak komen panjang lebar aku tu. Nampak adalah improvement (sikit). Dania is super excited nak pony ride and naik KL Tower. Hebatlah anak aku, mak dia pun tak penah jejak KL Tower. Hahahahaha

Aku akan pesan kat cikgu-cikgu suh snap gambo banyak-banyak. Kalau tidak, aku polow. >__<



2 comments:

Joy said...

zaman kita kecik2 dulu trip x semenggah sgt kan..hehhehe

FAM said...

Joy: I lg kesian, takdok. huwaaaaa