expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 20, 2011

จะเป็นสามีที่ดี


Today Mr Hubby berangkat ke Bangkok. Business trip. Dapat tahu pun last minute memang tak dapatlah nak follow. Tsk tsk tsk

Tinggallah aku dan anak-anak dara terkontang kanting. Ecewahh. Padahal parents aku ada je. Mujur duk dengan parents, takdelah sunyi sangat.

Semalam Mr Hubby sibuk mengemas & packing barang. Mula-mula aku ingat dia sibuk ngemas barang-barang dia. Rupanya dia duk ngemas baju anak-anak untuk stok seminggu. Cantik bersusun dalam almari. Aku tinggal ambik dan masukkan dalam beg sekolah masing-masing je. Maneskan?

Mr Hubby pegi sana sampai Sabtu midnite baru balik. Haihh...bersilatlah aku sorang-sorang handle budak dua orang tu.

Mr Hubby, be good ok!


1 comment:

Joy said...

sgt manes ok..