expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 12, 2011

Happy Birthday


Ya Allahhhhhh! Bercinta aku nak hapdate blog nih. Serious malas.

Meh nak pendekkan cite. Semalam birthday aku. *joget-joget* MasyaAllah...


Alhamdulillah, diberi peluang untuk bernapas lagi. Syukur, sudah 31 semalam dan hari ini. Syukur dikurniakan kesihatan dan kesenangan hidup selama ini. Tidak pernahlah merasa susah yang sangat susah, sakit yang terlalu sakit, syukur ya Allah.

Syukur ada keluarga yang terbaek! Thank you mama melahirkan, thank you papa membesarkan. *sebak pulak aku*


Cake yang dipilih sendiri Dania. Beriya dia ajak abah kuar malam-malam mencari cake untuk mommy. Si abah pun layanlah. Pandai pulak buat pakatan cakap nak pegi amek dobi. Rupanya lepas dobi pi cari cake. hehee. TQ darling :)


31 :D


9 comments:

Anonymous said...

Happy birthday babe! :)


-zaireen

Nurhayati said...

happy birthdayyyyyyyy!!!
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Siti Fatimah said...

Happy Birthday to U Dear :D
Semoga sihat sejahtera and bahagia selamanyer amin...

Joy said...

nk wish kt sini gak..happy birthday fatin. sedapnye cake!

m-i-o said...

ehhhhh....apasal kek kita sama? :P

tapi aku punye walnut chocolate chips. hihihi! happy birthday beb! aku teringat kat ko sepanjang 11 sept ittew :P

m-i-o said...

owhhhh lupa!

dijemput menyertai Quran Digital Giveaway di blog mak, ya?


http://my-internal-outlet.blogspot.com/2011/09/saya-patut-menang-quran-digital-oleh.html

mana tau, ada rezeki hang yang menang sempena bulan keputerian kita ni :)

FAM said...

tun: mekaseh beb :)

Nurhayati: thank you dear :)

SitiF: thanks dear. aminnnn :)

Joy: kek seprais gitu. kul 10pm baru tiup lilin. hahaha. TQ Joy

MIO: kembar alam mayaku! dh berapa thn kita celebrate sama tp aku lupa nk tanya, ko lahir kul bpe? aku lepas subuh. happy birthday beb!

m-i-o said...

ya Allah, aku tanya ko kat blog aku - ko lahir kul berapa?

yg ko pulak tanya aku kat blog ko - aku lahir kul berapa?

apakah suratan atau kebetulan?! :P

aku lahir 5:12PM tatkala itik pulang petang. hahahahaha. muda sketttttt la daripada ko :P

so, 2 sama la kita - aku dua lelaki ko dua perempuan.

amacam kita tahun depan? mau nambah yukkkkk....? jeng jeng jenggggg :P

FAM said...

MIO: serious?? hahahaha!!! we shud meet beb, we shud! jawapan soklan akhir ko tu..errr..errr...tettttt! ;p