expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 17, 2011

Advanced Celebration


Semalam aku buat mini birthday celebration Dania kat school dia. Al-maklumlah, birthday dia kan bulan 12, memang sampai besar celebrate birthday time cuti sekolah. So daripada aku kena buat majlis kat rumah nk siap makan macam-macam kemas rumah bagai aku offer Dania untuk dia celebrate kat school dengan kawan-kawan and teachers dia. Biaq teachers dia yang kemas bijakkan mommy dia nih ;p

Well, aku tak sempat nak prepare apa-apa sangat. Everything's done in just two days. Order cake, nasib sempat cari coloring books and some goodies. Jadilah daripada takde apa kan.

Some of the goodie bags. Ada air kotak and coklat sikit. Coloring book tak sempat nak snap gambo.



Here's the cake!! Request specially by Dania. She insisted nak cake Rapunzel jugak. Suka habis la dia. Cake habis licin. Haha. Tak merasa aku nak makan cake hari tu. Takpe la...janji semua kawan-kawan & teachers dapat makan.


Selesai sorang. Next, Nisha. :)



1 comment:

pu3natul said...

Happy Birthday in advance Dania!

Babe, I got the gyrobowl.Nak?

Email me k?