expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 27, 2011

6th Year Anniversary Celebration


Alhamdulillah, yesterday mark the 6th year of our marriage. Semalam ye, bukan hari ini. Punyalah dah terabai blog ni. Dulu-dulu siap schedule post tu nak announce anniversary, birthdays bagai. Kali ni, kalau teringat dan teringin baru habaq. kah kah kah kah!!

Oh well, namanya anniversary mak pak, tapi yang celebrate anak-anak. Bleyy?? Al-maklumla, birthday Dania kan on 21st hari tu, and soon next month birthday Nisha pulak. So pergila tawaf satu klcc tu cari hadiah budak-budak nih. Memang serious tawaf padahal Mothercare & Toys r us sebelah je. Tawaf sebab pegi survey kat Isetan skali. Ai kan #cheapskate. :p

Money doesn't grow on trees ok. So banyak nak kena timbang kiri kanan depan belakang before we settled for their gifts. Yang sorang mintak Barbie bedroom set yang cinonet tu. Alaaa...yang banyak small items mcm side table, hair dryer, mirror, puppy pun ada etc. Hari ni main, esok bersepah. RM200! Si adik tak pasti apa dia nak. Kejap nak Baby alive, kejap nak elmo, kejap nak bear. Uncertain.

Finally, we settled for these two. Something mobile yang boleh dibawa kemana-mana. Something useful and educational. Something that will not bersepah sana-sini. Something worth the money spent. And yes, something they love too :D




And something for mommy ;p





Put aside all those gifts, these girls are my most precious gifts ever. All those joy, happiness, cry, masam muka, merajuk, laughter, penat etc throughout the six years berbaloi. May this marriage last forever, insya Allah.


Happy Anniversary Abang. Love you lot :)






1 comment:

CiKaYu said...

happy anniversary to both of you... 100x looiikkee ur pressie..