expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 28, 2012

Juara Lagu 2011 - My Vote




No 3: Kisah Hati

Lagu best. Suara pun best. Model vc pun sangat best. Ok, ni takde kaitan tapi membantu pemilihan aku. hahaha. lepas ni kalau aku buat vc, model dah tentu Aaron Aziz ;p




No 2: Beribu Sesalan

Power!! Combination of three superb voices walaupun Ning tu xseangkatan tapi ok dan lagu pun memang layan abis.





No 1: Sg Lui @ Awan Nano

Kat sini aku berbelah bagi. Both songs best. Both songs lirik best. Tajuk pun unik-unik gitu. Who would have thought Sg Lui boleh jadi tajuk lagu kan? I vote both songs. hahaha




So, korang vote sapa pulak? Jom tengok reramai sambil komen sesama ;p




1 comment:

pu3natul said...

kita pun rasa sg lui