expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 17, 2012

Padi House


Sesi jalan-jalan cari makan. Kebetulan ada di Putrajaya, maka harus cuba makan sini. Lokasi sebenar di Galeria, Precint 4. Landmark mudah, Kem Belia dan Sukan. GPS coordinate, sila cari sendiri. Sekian.

Ni nama kedai. Sesuai jugaklah dengan lokasi yang juga berhampiran dengan MOA. Takde kaitan pun. ;p


Sampai-sampai nampak ni dlu. Ohhh haruslah drooling dan jamu mata dulu. Bukan takat jamu mata, selamat juga tapau pavlova dan macadamia cheese cake untuk dibawa pulang makan bersama anak-anak. Dah jadi mak ni, asal pegi mana mesti ingat anak-anak. Baguskan mommy ni *pangggggggg*


Cakes lain yang tidak kurang ohh laa laa. Ikutkan rasa binasa. Rasa nak tapau semua tapi bawak-bawak muhasabah wallet diri. Dua cukup.




Dah puas jamu mata kat cakes, barulah perasan deco dalam restoran. Owhh cantik. Sangat cozy. Ada sofa area kalau takat nak hirup latte dan makan cake sambil borak-borak. Ada juga meja untuk yang nak makan secara serious. Ada outdoor juga. Kira nais la.



Cappucino ice blended dan caramel machiatto. Feeling-feeling kat oversea gitu. Wahhhhh



Tapi kembali ke tekak anak Malaysia selepas order nasi goreng seafood dan cantonese kuew teow. Lamb chop? Pasta? No no nooooo!


Eh main ciku cak pulak ye. Inilah sneak peak hasil tapau untuk anak-anak. Hooreyyyy!



2 comments:

Has said...

lawa la Padi ni. weekend bukak x? tergoda tgk hasil tapau-an mu itew

FAM said...

Has: weekend bukak kut. nk tapau pavlova? xyah la gi jejauh. gi GE mall, tapau alexis je. hihihihi