expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 11, 2012

Wearing Jovian Mandagie


Wah wah wahhhh! Main petik nama designers tersohor aje sekarang ye. Ingat retis je boleh? Kita pun boleh derrrrr....... :D

Haaa....2012 ni kira ramailah boleh beraya dengan baju raya designers. Baru Rizalman launch baju raya 20 by Rizalman kat Tesco. Dengar khabar Tesco area KL dah sold out. Berebut orang membeli. Al maklum, limited edition kan. 

But don't worry. Tak dapat beli 20 by Rizalman, boleh beli Aviraya by Jovian Mandagie pula. Kali ni boleh beli pula dari butik First lady. Tak kurang jugak hebatnya. Design semua meletops! Aku lupa ada berapa banyak design tapi yang aku list ni yang berkenan kat mata aku. Yang aku pikir sesuai dengan aku. Eh! 







Cantikkan? Ye la...pakai dek model body hourglass memang le lawa nak mamps. Tapi takpe, pakai mesti kondipen, lawa laa jugak jadinya. Price range agak mahal sikit, RM250 - RM400 gitu kut. Tapi looking at the material and designs, rasanya sesuailah.

Nak beli ke tak? Beli? Tak? Beli? Tak?




Yang pasti nak pegi cuba try test kemho dalam fitting room ;p


Beli ke tak pikir kemudian. HA HA HA HA



5 comments:

Has said...

jom la kemho sesama! hehehe

ana-kirana said...

minat yg 2nd ..pink belacan tu...semua butik first lady ka?dah la aku baju raya takdak lagi ni..nk terjah mana tak tau nk cari

Anonymous said...

yg last tuh agak meriah sequin nyer.. :)

-zaireen

FAM said...

Has: jomm!

Kirana: tak semua FL. kena tgk kt fanpage jovian.

Zaireen: nama pun raya. ngeeeee

.::: Princess MOMOY :::. said...

baru hari ni nak beli jasmine by jovian mandagie kat zalora.
giler cantik berkenan sungguh
balik rumah ukur2
hari ni check tgk dah takde
huhu....sedih ooo