expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 10, 2012

The Last Week(end) of Ramadhan


MasyaAllah, sekejap betul la masa berjalan. Tinggal less than 10 days je puasa. Kalau dulu-dulu rasa lamanya puasa tak habis-habis. Sekarang? Sighhhhh

Talk about puasa, Dania is amazing! Setakat hari ni, puasa dia penuh. Alhamdulillah.Maknanya sudah 21 harilah dia berpuasa. And sepanjang berpuasa tu, jaranggggg sangat dia tunjuk penat ke lembik ke. Ada tetap ada, tapi tak kronik. Makin lama makin biasa.

Si adik minum vitagen pun dia relax je. Jalan-jalan pusing mid valley pun takde hal. Syukur....

Owh owh....dan paling best, dia dah selim! huarghhhhh aku yang jelessssssss hahahahaha

Persiapan raya. Tak tahu nak cakap dah lengkap ke belum. Kalau dah ada anak, 2 girls pulak tu, preparation never stops. Ada je benda yang belum ada. Dah ada baju, takde matching shoes. Dah ada shoes, eh tak kena pulak kalau pakai dengan dress. Kena ada kasut girly sikit. Lepas tu, eh, hairclip salah color la. See??!! Bankrup HA HA HA HA

For us, the parents, pakai je mana ada. Ewahhh aku, mentang-mentang dah ada baju Rizalman *cough* 2 pasang *cough* dan dan cakap pakai mana ada ye. Ampun bangggg, nanti kita gi soping baju raya ehhh *wink*.



Yang PASTI belum ada, BUNGA API!





2 comments:

aizuraawang said...

Good job untuk Dania :-))

Has said...

gud girl dania! abg ac kalu berpuasa lembik mcm apa je...time berbuka kena kejut bagai..bersuap air! oh my hero :)