expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 21, 2012

21.12.2012 Happy Birthday Sweetheart


About this time, 6 years ago she was born. Alhamdulillah, with 3.4kg she is such an adorable chubby baby. Always hungry haha. Kenangan dalam pantang Dania ni memang tak boleh lupa. Kalau ingat-ingat balik boleh gelak sorang-sorang. Hehehe








Haihh...lagi few days dah masuk darjah 1. Dah big girl, tak boleh tengok youtube je manjang ye Kakak!

Happy birthday Kakak. Mommy sayang Kakak sangat-sangat. Kadang-kadang Mommy marah-marah, that's my bad tapi deep down Mommy sayanggggggg sangat kat Kakak. Selalu suruh Kakak beralah dengan Adik, you have a big heart Kakak. Rajin tolong Mommy siapkan Adik, tolong kemas dapur, kemas katil.

Mommy doakan Kakak akan jadi anak solehah, sayang Adik(-adik) dan sentiasa cemerlang dalam hidup. Mommy sayanggggg Kakak muahhh muahhhhh


5 comments:

ArELeEz said...

happy belated besday, kakak.. semoga jd anak yg solehah. amin.. ;)

Has Honeylanz said...

happy birthday kak dania

Anonymous said...

Happy birthday Dania! :) Dengar cakap mommy selalu :)


zaireen

JaNnAh said...

Happy Birthday kakak Dania!!! Moga jd anak soleh utk mommy & abah.

FAM said...

Thank you all :D