expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 26, 2013

Sehangat Asmara Ebook

4.35am tadi selesai habis aku baca. Haa gigihnya la aku baca ebook dalam gelap2 ni.

Jalan cerita biasa je, agak expected dan cliche. Tapi sebab aku baca dengan membayangkan watak-watak drama ke dalam buku membuatkannya lebih menarik.

Memang tepat sekali Adi Putra bawak watak Zainal Arief. Description character mmg kena sangat, very charismatic, ada aura. Setiap dialog dia aku bayangkan Adi Putra bercakap. Heeeee romantik sungguh.

Cuma aku rasa watak Azman tu cam tak kena je dengan Shah Jazle. Boleh bagi pada yg lebih matured. Shah Jazle cam muda utk watak tu.

Boleh la follow pulak dramanya sekarang. Hehehe

3 comments:

ArELeEz said...

aah. cer bg watak shah's jaszle tu kat abg aaron ajis. confirm buleh overshadow hero! he3..

Anonymous said...

Nak link ebook tu boleh?

Anonymous said...

you dapat mane link e-book tuh? share boleh?