expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 19, 2013

Sehangat Asmara - Sedikit Keciwa

Aku frust sikit dengan certain scenes dalam cite ni. Ni yang susah klau dah baca bukunya. Mesti nakkkkk jugak compare kan. Haihhhh

Kenapa part yang penting jadi sangat sekejap dan pendek? Macam baru nak ambik feel tiba-tiba eh...dah scene lain.

Frust oiiiii! Scene sarungkan jacket dan melamar tu patutnye panjanggggg sikit. Scene penting tuuu, sekali tengok itu je ke? halahhh halahhhhh tuan directorrrrr ;p

Bagi yang tak baca novel, nah aku bagi korang feel scene penting ni. Ekekekekeke








Oppss....sorry laa pixel kecik pulak. Nanti aku try upload from Tab besar la sikit kan. HewHewHewHew 

1 comment:

ArELeEz said...

adam & hawa dihatiku.. heh3..