expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 12, 2013

Ampang Puteri Specialist Hospital- Tolonglah Tolonggg


Ampang Puteri Specialist Hospital. Tolonglahhhh tolongggg laaa upgrade. Charge mahal-mahal tapi apa yang dapat tak setanding langsung dengan harga.


Korang tengoklah bilik single ni. Selera tak? Hahaha Dah la takde sofa, ada kerusi je. Lemari pun takat bolehlah. Mujurlah dapat bilik yang agak luas tapinya.......sighhhhhhhhhh


Haaa kau! Ni kerusi aku duduk selama empat hari kat sana. Lenguh segala sendi ok. Dengan bunyi kriuk kriuknya, dengan span alas duduk dah season tak rasa empuk. Ini standard hospital elit nih?? Jawab APSH jawabbbbb


OMG! Tak terkata aku. -________________________-



Ini memang memberikan gambaran sebenar 'hospital food'. 3 malam inilah lauknye. 3 malam berturut ok! Eh hellooooo, hospital lain sekarang siap bagi menu suruh pilih ok! Ada malay food, fusion, western, arab pun ada tau. 


Pakkal la ko ni 5minit je dari rumah aku. Itu je sebab aku pilih kau APSH. Kalau tidak, dah lama aku pegi hospital lain. I heard Columbia Asia is wayyyyyyyyyy better. 


***APSH memang tengah under renovation. they do it level by level. Tapi lepas siap renovation tu, aku pasti, price pun diorang 'renovate' jugaklah kan. 

7 comments:

Mooniqueen said...

alamak? Selalu dengar kalau private hosp mesti best je.. Maybe nasib u kali ni kurang baik kot.. Sabar ye ;)
Hope pihak hosp take action on it ..

Has said...

errr... back to 2009, ery pernah admitted kat sini, mkn ada menu.. dietitian yg dtg tanya apa nk mkn... tp thn 2009 lah.. skrg has refer ery kt institute pediatric HKL je. 3h2m rm15 saje :)

cysev3n said...

lupa plak nak tanya masa laki aku kena admit hari tu. time amir admit pun OK lagi rasanya. sbb tgh renovate tu la gamaknya.

Puteri said...

yup! second that!

FAM said...

Has: 2011 dh takde menu2 ni, makan je la apa diorg bagi, sama je dgn spital gomen. grrr

CY: service mmg tip top tp tu la, condition hospital mmg azab la. byk lagi tu aku tak mention. harap2 lps renovate tu elok cantiklah.

Ana kirana said...

sebab 'nama' jadi mahal ...

FAM said...

Ana: mahal tapi berkadaran dgn service & condition, puas hati. betul tak?