expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 15, 2013

LegoLand


Belum sampai lagi. HA HA HA HA HA

Sorry la ye kut sapa-sapa yang mai sini dengan harapan ada cerita bergambar apatah lagi mengharapkan tips ke Legoland tu. Memang takdak la

Baru plan nak pegi cuti sekolah nanti. Lepas kenduri kawen adik ipar. Aku lebih excited nak pegi Legoland dari kenduri tu sebenarnya. Matilahhh kena makiAnybody plan on going this school holiday? Takde? Bagussss...kurang sesak ;P

Ohhh tapi aku ada sedikit tips dapat dari kawan-kawan yang memang aku akan ingatlah nak bawak. Topi untuk kiddos dan raincoat untuk semua. Al-maklum, cuaca Malaysia ni tak tentu. Pagi panas memanchorrr tiba-tiba pukul 3 tu nanti hujan pulak. So just be prepared la.

Eh korang yang dah pegi tu, korang pakai apa? Sandal ke kasut sport ke loafers ke flats ke wedges ke apa ke? Fitflop je ok tak? Tolongggggggggggg




4 comments:

ArELeEz said...

nk gi jugakkk..! hu3..

Puteri said...

Awakkk...kita pakai sneakers je! Tak sanggup nak berwedgie pakai dengan anak jantanku. Tapi kalau awak nak naik rides yang ber-air, ber prepared to be soaked lah!

Bila agak2 mcm nak gelap tu cepat2 gi masuk indoor activities/makan/solat.

Masa tengah mancor tuu pulun abis2 naik semua.

2 cents!

FAM said...

Areleez: haaa jom jom!

Puteri: kannn? i think the best is sneakers la. comfortable. eh, klau rides berair tu, bukak kasut blh? camne pulak nk jalan dengan kasut basah tu..huhuhu

Puteri said...

entah la. x sure. tapi kena ada org jaga la kot kasut tu. sebab Q nak sampai ke entrance tu jauh gak. tak kan nak berkaki ayam sepanjang Q. and exit is on the other side.