expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 1, 2013

Menjawabbbb Jeee


Aku tak taulah memang sindrom anak no 2 ke atau anak aku je. Tapi yang sorang ni memanglahhh diva menjawab. Ko cakaplah apa pun, dia MESTI ada jawapan. Palingggg tidak dia jawab 'Eleehhhh' tetaplah menjawab kan? HAHAHAHA

Ni antara dialog-dialog menjawab dia yang aku ingat.

Scene 1. Kat swimming pool. Dia ni suka melompat terjun dalam pool dewasa tapi kena ada orang jaga. Selalunya Mr Hubby la, tapi hari tu aku yang jaga. Selepas 4, 5 kali terjunan...

Mommy: ni last ye dik, mommy penat dah.

Adik: penat apanye...tunggu jeee

Mommy: -_____-


Scene 2. Sedang undress untuk mandi. Baju tinggal atas lantai.

Mommy: Dikkk, baju letak mana?

Adik: masuk bakul?

Mommy: haaaa pandai pun. Angkat baju masuk bakul

Adik: Taulaaa. Adik saje jeee ni



Scene 3. Tengah makan.

Adik: tak nak. Adik dah kenyang

Mommy: haiii baru 3 suap dah kenyang. Makan lagi laa nanti adik lapar camne nak gi jalan

Adik: nanti pegi jalan belilah makanan

Mommy: ggrrrrrr


Tengok? Ada jeeeee jawapan dia tau. Kadang tu memang kelakar tapi most of the time tu, geramnyeee la haiii.


Sweet tak? Dont be fooled by the sweet face. HAHAHAHAHA


1 comment:

wifenavy said...

ha3x.. cerdik budak2.. tak termarah kita dibuat nya