expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 2, 2013

Marilah Mari...Pergi Mengundi


Tunaikan kewajipan pada negara...

Haihh dah berpuluh tahun pun, itu je la lagu mengundi yang aku rasa paling relevan. Yang artis-artis baru duk nyanyi ramai-ramai tu dengan macam-macam versi tu, tak lekat kat hati lah.

Anyway, marilah kita semua pergi mengundi. Those yang akan balik ke kawasan masing-masing nak mengundi tu, termasuklah Mr Hubby, safe journey. Semoga selamat pergi dan balik. Its sure to be a massive jam macam raya, ke worst? Tapi it sure be a memorable one.

Ohh, sebelum pegi mengundi tu, make sure dah tetap hati nak undi sapa ye ;p



Aku? Dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tentulahhhhhhhhh...............................................

























Selamat Membuang Undi! Jangan lupa kemho ;p




1 comment:

LadyHas said...

Mari la mari..pergi mengundi..Tunaikan kewajipan pada negara... sedapp pulak dgr lagu ni kan.