expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 24, 2013

School Holiday Program


Sekolah dah nak tutup. Mulalah aku sibuk cari program-program utk cuti sekolah ni. Takde program bermakna aku kena bawak Dania datang ofis. Boleh tapi lecehlah jugak. Kang manjanglahhh dia bukak youtube je. Tak payahlah nak nasehat aku pasal bawak buku ke hapa. Memang bawak. Segala macam activity books, revision books, coloring ke story books ke. Bukaknya sekejap je kang. Lepas tu bosan bukak youtube dan games barbie. Gahhhhhh aku yang tengok pun geram. 

Btw, sapa-sapa ada masalah mcm aku and korang jumpa program-program yang best & affordable, please inform me. 


Ini from IIUM Montessori. Dania's previous kindie. Dulu-dulu takde program mcm ni. Baguslah sekarang dh ada. Haa kalau korang nak anta, boleh la contact diorg. 

Aku still mencari program yang more to spiritual and self development untuk Dania ni. Program atas tu mcm sesuai untuk Nisha je kut. Tapinye...... Bley tahan gaklah fees tu. Haihhhh

Sekali lagi, kalau korang ada jumpa school holiday program, let me know ye. Thank you in advance ;) 

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/