expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 18, 2008

prosperity vs bancruptcy

Ya! CNY sudah semakin hampir dan ini maknanya burger black pepper aka pros.perity burger kini kembali. Saya dan hubby dah canang2 nak pekena burger ini. Ditambah pulak sekarang ada double pros.perity burger. Hubby sangat gumbira.


Cuma saya pelik, bila Mc.D hantar flyers, tidak dinyatakan pulak harganya. Dalam hati dh terdetik, mesti mahal.




Hmm...memang sah mahal. Double Pros.perity Burger large set adalah rm18.90. Setelah ditambah tax bagai...rm21.70. Whatttt???? A burger set pun RM20??




Sekarang saya tidak mahu lagi. Saya merasakan adalah sangat tidak berbaloi. Saya tidak prosper, cuma Mc.D saja yang makin prosper.
Kesudahannya?














Saya sedia terima ini sebagai ganti.


3 comments:

mrs noba said...

itula..rasa mcm ridiculous kan?
dah la makin kecik..packaging je improved...size???NO!

fazemy said...

yg single berger pun ada kan. dlm 10 rggt 1 set. haritu time beli kat drive thru order la yg double tu..skali dia ckp 21 hinggit tu tros cancel..tukar ke single berger..nk cancel tros x smpai hati la pulak. terkejut dgr harga dia..bek mkn ramlee berger tu kan..klw yg double special tu pun x smpai 5ringgit.

mommy said...

MN & fazemy,

mmg. sgt2 tak patut. i hope their sales will drop. hahahahahah!!!