expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 9, 2009

Apa yang penting?


video

motto 'wonder pet'.




Yes. All in the family couldn't get this thing off our minds. Ini belum masuk dia melalak menyanyi lagi. Saya masih belum dapat video-kan aksi nyanyian dia. Apapun, kami semua sangat terseksa terhibur!!!




Pernahkah anda terfikir apa yang anak/2 anda lakukan di taska/tadika/sekolah? Saya selalu bayangkan apa anak saya buat di taska dia. Nasib baik cikgu Dania mmg rajin sms/mms aktiviti Dania bersama kawan2 dia. Memang kelakar.

Dan, pagi ini Dania terlepas assembly. Sampai2 budak2 dh mula buat circle. Senaman Permainan saya tak pasti. So saya lepak sekejap sebelum ke opis (mentang2 bos2 takde! dan berjaya la jugak snap 1 2 gambar yg rupanya tak berapa clear. hampeh sungguh hp lamaku ini hubby dear, tukar hp bole ka?


mulakan dengan circle, then apa ntah. *dania memakai seluar purple dan baju tido pink-yes, dia belum mandi! bucukkkkk!*

masing2 dh sibuk main sendiri


apa yang penting?
bekerjsama

wonder pet, wonder pet
kami datang
kami tak besar
kami tak kuat
bila bekerjasama
semua jadi mudah
goooooooo wonder pets!! yeay!!!

p/s: oh yeah, I'm practically singing it now! dang!





3 comments:

mommylyssa said...

haaa!! lyssa suka sgt tgk wonder pets!! both english and malay version!! sampai hubby tanya lagu apa yg i dok nyanyi2... melekat ok the song!!

Kak Teh said...

laa tak clear la voice kat video tu. Aaa, konpem kena tukar hp. Eh asyik fanatik ber-strike out ja. Ni sure baru tau buat tu. hehe. Camna buat?

mommy said...

zura: mmg, kdg2 tiba2 je nyanyi lagu tu. ngalahkan org angau! hahahaha

k aya: aiseh, u jgn kasi malu den la. senyap2 dh le. hehehe..nt i teach u. ni pun dpt tunjuk ajar dr blogger jugek ;p