expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 9, 2009

Fakta Rawak?

Di waktu senggang ni, boleh la buat keje yang tak berfaedah ini. Hehehe
(dulu macam pernah buat, tp takpe, thn baru cerita baru)
FAKTA RAWAK TENTANG SAYA -di tagged oleh Mrs Noba
  1. Saya anak manja tunggal dalam keluarga. Dan saya sangat tak larat bila orang tanya 'best tak jadi anak tunggal?'. Apakah jenis soalan ini? Tapi kerana saya seorang yang bersopan santun, walau dalam hati macam nak ketuk2 kepala org itu saya cuma senyum dan jawab 'biasa je, mcm orang lain'.

  2. Sebelum masuk II.UM, saya amat kecewa kerana tak dapat masuk Ui.TM. Saya sangat tak bersedia untuk menjerumus ke arah Islamic gitu, kononnya orang KL saya lebih suka masuk Ui.TM supaya saya dapat beryoya (paham ke word nih?) sesuka hati. Tapi Alhamdulillah, walaupun di II.UM, saya masih beryoya tentu arah (bersuka ria yg ada batasan).

  3. Saya ada beberapa parut jahitan akibat nakal accident. Dikepala, diibu jari kaki dan ditepi tumit. Nasib baik masa kahwin takde diskaun hantaran. Kahkahkahkah!!

  4. I love nature, but I'm not into nature. Saya tidak sukakan idea berkhemah di air terjun atau panjat gunung atau meredah taman negara. Konsep bercuti saya mesti ada bilik tido, dan bilik air yang proper.

  5. Walaupun sudah 3tahun berkahwin dan ada anak satu, I always love the wedding thingy. Sebab tu bila sepupu sepapat kawen, saya mula menyibuk membantu apa yang boleh.

  6. Bila berjalan-jalan, saya suka tengok orang. Especially handbag dan kasut seseorang itu. Xkisah mahal, murah, designers, cikai. Dan saya akan membuat komentar (dalam hati ye!!) samada padan ke tak padan ke..Hehehe

  7. Bos-bos saya adalah ibu bapa saya. Ada best, ada yang tak. Best sbb time is very flexible. Saya boleh datang dan balik, ambil cuti sesuka hati. Makcik sokaaa!!! Tak best, I have to super outdo other colleagues sebab nanti malu sendiri. (jgn la opismate aku baca nih!)

  8. Waktu lunch saya amat suka bloghop, window online shopping dan sewaktu dengannya. Kadang2 bos no2 (mama) sampai pelik tengok apa yang saya hadap hari2 dan sengih2..You bloggers made my lunch break a happy one!

MYSELF

First name:
Fatin

Name you wish you had:
None...My name is one of a kind..(my full name la)

What do people normally your name as:
Fatin


Birthday:
Sept 11, 1980. Yes ppl, the ground zero date!

Birthplace:
Kelate

Time of birth:
Subuh

Single or taken:
Taken

Zodiac sign:
Virgo

MY APPEARANCE

How tall are you:
160159 cm

Wish you were taller:
Maybe supaya saya tak perlu alter jeans saya.


Eye color :
Black


Current hair color:
Black&Brunette (macam perang gituu)

Short or long hair:
Paras bahu..short kah?

Ever dye your hair a bizarre color:
Nope

Last time you did something dramatic with you hair:
When I was in standard 5, my mum brought me to a hair salon and perm my straight hair. I hated it so much. Yikes!!

Glasses or contacts:
Nada. Alhamdulillah, mata mak sehat!


Do you wear make up:
Yes.

Paint your nails:
Tak suka

Shy or outgoing:
A bit of both

Sexy or cute:
Sexy and cute <---statement berani mati!!!-pinjam ayat Mrs. Noba


Serious or fun:
A bit of both


A turn on:
Handbags...boleh?


A turn off:Body odour

THIS OR THAT

Flowers or chocolates:
Chocolates. Sehat utk tubuh badan.

Pepsi or coke:
Both xsuka sbb manis sgt
Rap or rock:
Both

Relationship or one night stand:
Relationship

School or work:
Both

Love or money:
Both

Movie or music:
Movie (I can watch movies for hours!)

Country or city:
Both..but more to city

Sunny or rainy days:
Sunny days

Friends or family:
Both

HAVE YOU
Ever lied:
Yes

Stole something:
Yes...kut??!

Smoked:
No.

Hurt someone close to you:
Yes.

Broke someone’s heart:
Err...yes.

Wonder what was wrong with you:
Yes.

Wish you were prince or princess:
Prince..so I can see the world

Like someone who was taken:
Yes.

Shaved your head:
Haram. So..never!
Used chopstick:
Of course!
Sang in the mirror to yourself:
Selalu :P

FAVOURITES
Flower:Cleo's theme flower, gerbra ke apa nama dia.
Candy:
Kinder Bueno

Song:
I Will Survive

Color:
Purple, Fuchsia and White


Movie:
The Wedding Planner (dulu berangan to be 1)

Singer:
Ramai sangat

Junk food:
I don't eat junk foods
Website:
Too many

Location:
Ampang
Animal :
Cat family, tiger is the best!

Ever cried over someone:
Yes

Is there anything you wish you could change about yourself:
Rajin. Rajin. Rajin.

Do you think you’re attractive:
Yes. Hahahahaha

If you had to choose a fairytale as your life what would you choose:
At the moment, No.

Do you play any sports:
Netball, swimming (zaman kt sek and uni)
Dh dewasa ni..sukan kejar anak di playground.


Dear K Aya, K emy, Aizura, Erma, Fazi and friends, please do as above. Me like to know too ;p

8 comments:

mommylyssa said...

Nanti i buat k ;-)

Cutestamoi said...

Yolah.. Nanti aku buat yer..

Kak Teh said...

aduh waduh...gua ya amat malas sekali buat tag u know... baca tag org rajin la sket2 kalau tak brp pjg...tunggu lah ye...bulan depan ke..tu nasib baik tu..tak le sampai tahun depan kan...tee hee

Fateen said...

me pon kena buat gak ke?

ps: ada award tuk awak.. g amik kat blog k...

Fateen said...

me pon kena buat gak ke?

ps: ada award tuk awak.. g amik kat blog k...

Mrs Noba said...

OMG!!!i lupa psl yg you nk mintak ajar buat link tuh!!!
nnt yek fatin?
i promise,i'll do it...

m-i-o said...

fatin,
hi there! salam kenal:) i'm bloghopping from Mrs Noba's place. OMG, we share the same birth date!

mak farhah said...

salam kenal,
birthday u sama dgn my hubby laaa.

tp lain tahun