expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 3, 2009

GEDIXX!!

Apa aktiviti semasa cuti?

Hmm..Nothing much. Everybody's lazing around the house. Makan, tengok tv, pegi Giant dan merembat Drypers, tido berjemaah, main badminton (konon-konon aktiviti sehat laa) dan makan lagi. LoL

Tapi semalam dek kerana dah takde kerja sangat, semua pun dh sengal duk rumah jek, we all anak beranak buat aktiviti ini.

























Cam-whoring!!












Kesian Sekian.

8 comments:

CikChelsea said...

sis,
chomel nya ur daughter!!! pp dia alahai..bam2 sungguh. rs nk gigit2 je...haha ;p

n..tudung ekin kale pink tu pon lawa gak..hehe

Mrs Noba said...

seronok model kecik tuh! :)

mommy said...

CC: comel la..berat tau nk dukung klau dh dtg gembeng dia.

MN: ni time mood baik..klau idak, hmm

Cutestamoi said...

Padan la bateri kamera abis. Tak dapat nak posing kamera baru mase gi tengok Tun. Huhuhu

noniey alias said...

amboi, model budak kecik tu bukan main lagi. pandai betul dia bergaya..

nway, aku pun merembat drypers gak kat giant.hehehe.. giler murah kan..

mommy said...

erma: hahahahahah!! ni la jadahnye

noniey: mmg, time murah kena rembat byk2!

Mrs Azarol said...

wah..posing sakan :)

Fateen said...

bolehlah tu.. aktvt ps sendiri.. moel pun dh ada kann...