expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 5, 2009

Sakit

Orang selalu kata, lepas bersalin merungut senggugut kurang, atau takde langsung.

Hmm....kenapa saya masih rasa?? Sakit seh belakang badan ni. Mencengkam. Duduk je sakit. Agak-agak gi jalan-jalan soping sakit jugak ke? Tangan dah macam gatal-gatal nih.. hahahahaha..


Apa nak rembat ek? Sekarang bukan sale. Online? Hmm....
Tapi sekarang ekonomi tak tentu. Seharusnya berjimat cermat. Tapi tak kan tak boleh soping langsung kan? Camne ekonomi nak generate balik kalau orang pompuan tak soping..kan?





P/s: maafkan PMS saya. Ntah apa haku menyapu merapu.

9 comments:

CikChelsea said...

akakkkk...esok ada metrojaya warehouse sales kat JB..jumt smpi isnin LOL

mari la bsopping..hahahaha ;p

mommy said...

hadoiii dik, kalau blh zazzz smpi jb ok la jgk!! rembat make ups.. pstu jual eh!

CikChelsea said...

sokies, esok i'll be there. nt sy update apa make up yg best =) if nk kirim apa2...just text me ya sis...

honeylanz said...

hi. salam kenal..tul tu kalu x bershopping camne nk ada cash flow kan...hehe

mommy said...

CC: u go sis!!

Honey: hye! yezza. kita ni penjana ekonomi negara. hahahahaha

Kak Teh said...

mane de kalau dah beranak senggugut kureng... sama jaa.. I yg beranak 3 org pun still sakit sampai now bila period..my doc said kalau kita rasa senggugut masa period, ertinya kita normal and subur..sbb urat2 dlm rahim kita tu kecut, so duk berhempas pulas dgn period nak keluar tu, tu yg sakit..kalau urat dah kembang, tak sakit la masa period.. itu yg dia ckp ..so kalau sakit senggugut, ingat saja kita ni still normal :B Phycho oso ;)

Anis said...

hi dear:) more AUTH COACH,LV cheaper than retail price!thanks deAR:)

Aida Narina said...

Hi there =)
I'm just blog hopping and found your blog from some of your friends.
Nice knowing u.

p/s: if u have the time, u are most welcome to my Sales Blog. We have tie racks scarves all the way from UK. Thanks!

Umi Nawfal said...

anda telah di tag!