expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 5, 2009

Contest Today!

Mari Bercerita!!



Berdasarkan gambar model anak dara saya di atas, karanglah sebuah cerita dongeng fiction, lucu, sedih, bentuk dialog atau sebagainya mengikut citarasa anda. Caranya, 'copy & paste' gambar di atas ke dalam blog (atau lain-lain medium) anda, dan karanglah cerita anda. Panjang pendek tiada had, asalkan ada. Ciri-ciri penting; kreatif, inovatif dan original.

Penyertaan terbuka kepada umum. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 10 Mac 2009 jam 11.00pagi. Sila tinggalkan komen di comment box entry ini. Pemenang akan diumumkan melalui blog ini.

Hadiah menarik dari Bandung & Jakarta menanti anda. Jangan risau, pemenang mungkin satu, dua atau lebih. Cepat2!!

11 comments:

Mama Adib said...

comelnya

l i e y n said...

menarik ni hadiah dr bandung/jakarta...
kalu dah menang dulu boleh enter lagi ke fatin????

mimielola said...

mak ada buat entry tak seberapa. comellah model nih. hehe

Mama Adib said...

hallooooo

saya pun dah masuk peraduan he he

m-i-o said...

me too:)
feel free to drop by, kekeke

Mrs Noba said...

i pun mencuba2 nih...hahaha!
sila baca nanti k?

noniey alias said...

aku pun dah buat. baca kat blog eh. hehehehe

Queenin Murni said...

nak join jugak.. jgn mare.. :P hehehe!
http://queeninmurni.blogspot.com/2009/03/sekuntum-bunga-merah-for-mommy.html

Yan said...

Belum pkl 11 pagi kann.. kekekeke..

http://apapaje.blogspot.com/2009/03/mari-bercerita.html

l i e y n said...

alah...dah terlepas pukul 11
tp i buat before 11
tp terlupa nak tinggal pesan dlm comment...
huaaaaa

Zuhaini said...

hahaha... ini la model cute rupanya ya.. i nampak dalam blog mrs noba, duk terpikir, sapa kah gerangan budak cute ini... :) Nia rupanya ya! :)