expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 26, 2009

Komen Spa Q 2

Hmm..dah ramai yang buat review Spa Q 2 semalam. Tapi saya pun gedik nak review jugak! Huhuhuhu


Apa kes Marlia boleh pregnant, sangat cliche! Adakah dengan pregnant itu jalan mudah nak membuatkan mereka berbaik? Hello!!! Pelakon Puteri yang comel dah bersalin pun belum nak berbaik dengan x-hubby dia yang gatal bawak keta laju tu okeh!! Emo lagi aku nih!


Melisa pulak dah kembali ke pangkal pangkuan mamanya. Biasalaa...hari ni dah last episode kan, harus lah semua insaf dan berbaik-baik. Si mama pun dah reti nak solat bagai. Sebelum ni, dari Spa Q 1 tak de pulak part-part solat nih.


Ishh....mak tak sabar nak tunggu Spa Q nih abih. Walaupun saya tak suka sangat ceritanya tapi tetap kena tengok hingga habis. Why la kan? Dah banyak aktiviti tergendala dek kerana cerita nih. Esok kita main bubble lagi kat luar ye Dania!




So petang ni last, no more tv at 630pm!


7 comments:

mazlyna said...

haiii...

sajer terjah sebab ader topic spa q..;)

btw....ade bbrp kali gak kuar si qistina tu solat dlm episod2 sblm ni...esp time dia sgt tertekan...tu jer lah....

Mama Adib said...

keh keh ramai tul peminat sepak Q

MommyDania said...

mazlyna: hye! ohh ye ke? asal tertekan je nk solat. ish2..

mama adib: minat tu tak tp dh terjebak. kah kah kah

Mama Adib said...

itu ler ku pun dah terjebak, last last ke follow ;-)

m-i-o said...

yes babeh. lps ni kita semua akan 'bebas' drpd ikatan dan keterjebakan spaQ. fuh!

Snowwhite Zone said...

last ke arini? harosss tgk ni....

MommyDania said...

mama adib: itu le..sume terjebak!

m-i-o: bebas eh? i like!!

snowwhite: haross nyah!