expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 27, 2009

Spa Q 2 - 3

Hmm, pada hemat saya, Spa Q episod akhir biasa saje. Semuanya as expected dan mereka memberi hint mungkin ada Spa Q 3 pula. That's it!



Dania, petang ni kita main bubbles and badminton kay!

p/s: sangat tak kosa melihat Julia menangis di tengah malam. Apa yang dia tangis kan? Kehadiran anak kah? Atau perceraian?

p/ss: lagi la tak kosa tengok toyboyfriend bersedih tumbuh jambang bagai!! cari idea lain la tuan pengarah!



6 comments:

Umi Nawfal said...

betulllah achic! tumbuh jambang bagai.. tapi jambang die tu terbela pulak yee.. x semak lgsung.. kemas jek..

MommyDania said...

tu nama jambang tepek. huhuhuhu

Mama Adib said...

ha ha sabar je laa

dania, sik baik Spa Q dah abih baru laa mommy nak ajak main buble n badminton

MommyDania said...

mama adib: hehe, slalu dia main dengan papatuk dia. mommy & nenda layan spa Q. huhuhuhu

m-i-o said...

yes, at last berakhirlah penderitaan kita semua semalam. ah ah ah.

eh, serius mak pun nyampah apekehe si julia nanges2 kan? kata tak chenta?

spt yg kujangka - spaQ 3 - tunggguuuu:)

MommyDania said...

m-i-o: mintak la mak tak terjebak lg nt. huhuhu