expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 26, 2009

Tukang Masak


Mak saya dah selamat sampai di resort di Port Dickson jam 11pm semalam. Dan, insya Allah kami anak beranak akan menyusul Sabtu ni.

Dan, secara rasmi saya la tukang masak untuk beberapa hari ni. Selalunya we all ada timetable, weekdays, dia chief cook, saya assistant. Weekends sayalah chief dan assistant cook. Tak aci kan?
Semalam saya masak ni...

















macam tak dapat identify apa kan? actually its a telur bungkus.


an attempt to make paprik. ;p



Janji semua dapat makan, semua cakap sedap, dan semua tetap sehat hari ini ;)


4 comments:

Cutestamoi said...

Wah.. Bagusnyee.. terliur plak aku nengok! Takde delivery ker? huhu

MommyDania said...

erma: xde nyah! aku tgu ko masak utk aku pulak

m-i-o said...

wow, sedapnya!
no wonder diorang semua sihat harini:)

l i e y n said...

memang nampak sedap....
masak2 le selalu