expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 24, 2009

Taksub......................................AF

Hujung minggu ini berura-ura nak ke Port Dickson. Kebetulan mak saya ada program di sana dan mak saya telah menjemput mewajibkan ayah saya untuk teman dia sambil berehat. (ayah aka boss saya ni workaholic, weekends pun dtg office). Dah alang-alang ayah saya ikut, saya selaku anak manja mengada-ngada tunggal ni pun nak ikut jugak.

So saya dah siap-siap call resort yang bakal kami duduk nanti, bertanya itu ini dan satu soalan yang saya tak jangka saya tanya dan saya tanya minah front service tu. Soalan saya?




















"Kat dalam apartment tu ada tv kan? Ada Astro Ria tak?"

"Ada Astro tapi saya tak pasti ada Ria ke tak. Nape kak?"

"anak akak nak tengok AF laa!"

"Nanti saya check saya call akak boleh?" bagus pulak layanan minah nih..

Dan...selepas perbualan tu abis, saya terfikir. Apa laa yang aku tanya siap bagitau nak tengok AF. Taksub AF kah???








p/s: setakat ni minah tu belum call bagi jawapan. Hampeh!

2 comments:

l i e y n said...

hahahahahahahahaha....
fatin, 8 ribu kali ulang kat astro tu!!!!

MommyDania said...

lain lieyn. mcm org laki tgk bola. mana blh tgk repeat. hehehe