expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 25, 2009

gambar dalam komputer saya

I have been tagged by CPM, thank you.



  • Go to your photos folder in your computer.

  • Go to the 6th folder of photos.

  • Go to the 6th picture in that folder.

  • Put the picture on your blog and description of it.

  • Invite six friends to join the challenge.

  • Link them in your blog and let them know they have been challenged.


OK, this is the 6th photo from the 6th folder in my ofiice computer. Takde gambar lama sebab saya tak simpan gambar dalam office computer banyak-banyak.







Ini gambar family photoshoot di KLCC tahun lepas. Dalam banyak-banyak gambar, inilah antara gambar yang Dania senyum or ketawa. Sebab? Lain-lain gambar muka tension jek. Mungkin sebab masa ni dia tak suka sangat bergambar (tak macam sekarang) dan mungkin juga sebab masa ni Dania tak berapa sehat dan dalam kepanasan. Kan KC?


Now saya kena tag 6 orang iaitu;

1. Mimielola

2. Cik yan

3. Mommylyssa

4. Umi Nawfal

5. Mrs Noba

6. Erma

Sekian.

2 comments:

Yan said...

erks, PC mak ni takde gamba.. kuar gamba keje karang.. tak ke haru? kekeke..

MommyDania said...

ala cik yan, kut dlm thumbrive ke hard drive ke jadik le..gmbar beg baru pun blh. hehehe