expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 13, 2009

BerDarah

***UPDATE***


Ok, just got back from the clinic. Doc cakap mungkin sebab panas & kurang minum air. Hmm, pelik jugak sebab Dania kuat minum air..especially air suam. According to cikgu dia pun, dialah paling banyak minum ari. Takpe, maybe because of the weather yang tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan.


Yesterday pun sekejap kena panas, then masuk kereta kena air-con, turun panas balik, masuk dewan air-con balik.


As of now, she's in the office singing so loud sampai semua orang duk gelak tengok dia. Ohh..baru je tadi ni her nose bleed again, sikit. Pity her!


*************************************************************************************


Tengah sibuk bekerja, tiba-tiba dapat sms dari cikgu Dania.
"Salam kak. Cikgu nia gtau hidung nia bdarah..badan panas gak..mmg nia x sihat ke?"
WHAT???
Pagi tadi sangatlah sihat, dah siap berjoget-joget dengar lagu Suicido, Sean Kingston (betul ke dia? I kenot think dah).
So now I'm going to the nursery. Will update later
Dang! Ni darah-darah hidung dah jadi cam abah dia la...Hadoiii!!!

4 comments:

noniey alias said...

panas ke kl skrang? kalau kat kuantan, cuaca tak menentu. tapi takde lah panas. biasanya kalau hidung berdarah ni sebab cuaca panas sgt kan..

mamaDhea said...

ish.. panas dalam kot?

l i e y n said...

alhamdulillah she's ok....
mmg kalau panas2 ni, mcm2 jenis penyakit...
my amir pernah gak berdarah hidung...tp masatu cuaca panas sgt...
kejap aje, pastu ok
don't worry..

mamaDhea said...

luckily nothing serious eh.. ;)