expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 14, 2009

Cuci Mata Jom!

Hmm, tak sudah-sudah lagi cerita ABPBH09 nih. Seronok Nabil, rezeki dia betul. Tapi saya nak cerita baju-baju glamer artis. Sayakan suka tengok! hehehehe


Nampaknya Zizie dinobatkan baju tercantik pada malam ABPBH09 tu. Pada saya, tak la grand sangat baju dia. Tapi maybe kena dengan konsep songket kut. The color is nice tapi design pada saya nampak serabut. And this cute mommy Nora Danish ni pun, hmm..I just hate the dress. Langsung tak lawa. Nasib le dia comey.

Zizie and Nora Danish (look at her dress, awatla belah ala 70an tu??)

Ok, ni antara outfit yang cantik pada pandangan mata saya. Pada pandangan mata you all, saya tak tau la kan... heheheehe. Mak rasa macam fashion agents dalam StarWeekend tu pulak.

Linda On - nice color and sopan. Gabungan songket dia tu tak nampak macam songket sangat. Is it purple or fushia but I like it very much!

Hmm, I'm not really a fan of her nor her dresses. Kadang baju dah cantik, kainnya ntah apa-apa. Just like this one. Upper part dah cantik, kain dia, macam curtain pun ada. Huhuhuhuu. Just let go of your 'tudung' la..macam tak kena je. You cover or you don't, that's it!

This one is nice. Cantik! Though tang dada tu cam tak kena tapi overall nampak lawa. Camne ek dia pakai kain atas kepala dia tapi tak jatuh. Kagum mak! Oh ya, make up dia malam tu pun cantik..sweet jek.








Last but not least, the horribles and the beasts. Oppsss.....

Apa ke fashion ni???
















Tapi dalam ramai-ramai yang sakan bergaya or tak bergaya, dia ni tetap ganteng walau dah tua!















M. Nasir.....owhhh!

pictures courtesy of minaq jinggo


8 comments:

jua said...

haa..m.nasir tu pujaan hatiku juga.

MommyDania said...

jua: kan? kan? some ppl don't understand.

Mrs Noba said...

oh, m, nasir!

Marisa said...

dia tetap sempoi...

MommyDania said...

MN: ohhh!

marisa: hye! sempoi & handsome

l i e y n said...

macam fashion police!!!

baju LO mmg cantik n simple...

walaupun i'm a HUGE fan of SN but i agree the bajus suxx!!!!

aku sempat tgk FT je nyanyi...

ada repeat x?

Queenin Murni said...

hehehe.. ala2 baca fashion magazine post kali ini.. :P

nail xcident smlm.. pastu fara hot fm kol dia.. boleh dia kata camni : "ni la balasannya terpeluk irma malam tu..."

hahaha! tatau nak komen.. :P

MommyDania said...

lieyn: hehe..mak suka jd fashion polce!

queenin: haa? ye ke? mana tau? sian OKB tu..