expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 15, 2009

TENSION lah!

Hmm, saya agak tension hari ini. Bukan hari ni, lebih kurang dalam seminggu dua nih. Ok, not all the time, kalau all the time dah boleh masuk spital mental. Tapi most of the time when my hp rings, lepas tu mesti tension!


W H Y???











Sebabnya, lebih kurang 60% incoming calls adalah 'SALAH NOMBOR'!!

"Hello, Sakinah ke?"

"Hello, En Syed, dah sampai ke?"

"Hello, #*0!&%#@8$" (skali cina daaaaa)


And, yang paling best, baru 5 minit tadi ni...













"Hello. Ahhh...Itu Samyvellu ka?"



MAK TENSION OKEH!!!!!


9 comments:

mamaDhea said...

kahkahkah!

awat sampai glamer gitu skali no fon mu, MD? ;P

Mrs Noba said...

aiks???takkan no you recycle dari no samyvellu kot?
adoii la haiii...

mommylyssa said...

both me n hubs pun still dapat wrong number macam tuu...padahal both of us dah almost 3 years pakai the same numbers. Paling geram bila kita cakap "salah nombor" orang tuu tak percaya...boleh nak argue balik cakap dia dial no betul...grrrrrrr!!!!

mmg telcos recycle numbers ke???

l i e y n said...

biar betulll!!!!!
dah bp lama ko guna no ni?

MommyDania said...

MD: eh..sama initial laks. dlu2 xde. ntah bila yg glamernye..

MN: ohh tidak2. rasanya no tu baru lg masa beli dlu

ML: mmg la. i dlu penah 2 3 kali dia duk call jgk. last2 bg kt hubby angkat baru stop.

lieyn: dh lama lieyn, 3thn dh. no lg 1 dh dkt 10thn tp ok je

mama uzma said...

keh3....klakar la akak ni....
sampai gitu skali fames no akak..

mama hannah said...

heheh..hebat2 samyvellu tuh! kuang kuang kuang..aku pun kengkadang dpt gak wrong number nih..ntah apa2 jer.

MommyDania said...

MU: fames? tp akak xmenang keta dik!

MH: tu la. ntah apa yg ngong dgn celcom nih..

noniey alias said...

hehehhehee.. lawak2..