expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 21, 2009

Habis Round

Semalam saya takde di ofis, maknanya saya diluar mengular berjumpa clients di Seri Kembangan dan Putrajaya.

So ini baru habis round blog kawan-kawan. Sorry ye, teman tak tinggal jejak sebab terkejar-kejar le..Ini hari pun mungkin keluar lagi...alahai...akan terlepas lagikah berita cerita sensasi you all?!!
Apa-apa pun....HAPPY TUESDAY YA'LL!!!



p/s: saya ada beberapa telekung dari Bandung untuk di let go. Nanti saya post entry ya. Bolehlah nak beli untuk diri sendiri ke, untuk mak & mak mertua (bulan MEI kan mother's day) ke, hadiah untuk sesapa ke..don't worry, harga very good one!
p/ss: ML, cantiknya NF MM tu.....nak letak komen tak berani..kah kah kah

1 comment:

mimielola said...

Alah, u letak je... I baca gak. Pastu I delete lah :P