expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 10, 2009

Plan Ahead

Let's plan the weekend activities. Apa ye? Hmm, saya plan untuk;


1. Bangun awal dan beriadah dengan keluarga

2. Laksanakan projek 'wall of shame fame' selepas gambar dah dapat

3. Late lunch or dinner somewhere kat KLCC (voucher dah nak expire dek non!)

4. Tengok AF atau Cerekarama (tapi ada pasa sambal (FS) la pulak-tak gemar sgt)

5. AHAD-KEMAS BILIK+IRON BAJU+LIPAT BAJU..........................ARGHHHHH!!!!!!

6. Ohh...saya ada wedding invitation so tak perlu masak. Selamat!






What's your plan dudettes?


2 comments:

noniey alias said...

time ada jemputan kenduri kahwin tu yang aku paling suka ... tak yah masak.. hehehehe

l i e y n said...

pasa sambal????
hahahahahahhahaha
aku pun tak suka dia!!
(suka hati je tak suka org kan??)
nasib le...

weekend aku balik kg....
apa lagi? masak makan masak makan...