expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 10, 2009

Red Carpet

Ya..saya memang tak sabar nak tengok ABPBH ahad ini. Bukanlah suka sangat tengok artis ni, tapi saya suka perhatikan pakaian-pakaian artis, make-up mereka, beg & kasut. Saya tak dapat pakai dapat tumpang tengok....jadilah dek non!
So far saya suka tengok Erra Fazira, Ning Baizura, Fazura, Sazzy Falak and Ziana Zain. These gorgeous women really know how to dress. Tapi this time sure Erra tak de sebab dalam pantang.

Apa-apa pun, kita tengok la beramai-ramai yek!



p/s: apa kudapan best sambil tengok tv ek? hmmmm.....


4 comments:

mimielola said...

Speaking of kudapan, I nak bukak kudap2 I skrg!!!

kirana said...

aku igtkan ko yg lalu red carpet tu :P

l i e y n said...

erra fazira sure x de...
but aku ada dinner malam tu..
x dapek le nak tengok!

MommyDania said...

ML: u ni..ixde kudap2 la pulak

kirana: oh tidak2 nyah..mak pemalu

lieyn: nt sure ada repeat.