expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 10, 2009

Nang Nak Nuffnang

Sementelah melawat blog rakan-rakan, saya perasan semua ada papan iklan sama ada disisi, atas atau bawah. Dan saya dah kelik semua (cess..siap bagitau tu). Tapi kenapa kat sini takde?




Tauke, I ada wat salah ke tauke you tak mau tepek tempat I? Jangan ini macam tauke. I pun mau cari itu pocket money, mau beli itu ini juga. Mau rasa you punye cheque la tauke..


Huhuhuhuhu... kira dh keluar air mata darah le nih...




p/s: mak emo sebab tak dapat pegi sana

3 comments:

Cutestamoi said...

Amende ko meperettt nie? ade jer nuffnang aku nampak nie.. huhu

kirana said...

kadang2 appear..kdg2 tak..

nah amik tisu 20sen lap air mata ko
dah2 jgn nanges..kang tauke tu nk bg pon tak mau bagi hahahaha

MommyDania said...

erma: ada ke? oppss..

kirana: maceh! nangis mintak belas tauke dowhh...huhuhu