expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 6, 2009

I have touched someone's life. No?

Baru pagi tadi membaca entry CY tentang touching someone's life. Terkedu jugak dibuatnya. Dan buat seketika saya berteleku, pernahkah aku membuat sesuatu dalam sedar atau tidak yang mana perbuatan aku itu menyentuh hidup seseorang, apatah lagi mengubah hidupnya?


Ntah lah...harap-harapnya ada, and in a good way. Be it consciously or subconscously.


Dan baru tadi saya dapat tengok ada entry khas buat saya. WOW!!! Terima kasih mama uzma, tapi akak pun still in learning process, akak pun rabun IT dek non. Dan akak tak rasa blog akak ni banyak memberi maklumat kepada iena or sesiapa pun, lebih kepada coretan mengarut diri sendiri saja. But if they do, syukur. I take it as compliments.







p/s: Dania ok ke? Dia demam sket tu...tengok2 kan ek...

6 comments:

mama uzma said...

kah3.......
lawak la...sama2 berterima kasih...

psstt....
nia ok2 je td...
yg klakarnya..saje x pakaikan nia
pampers...tgh2 minum air..kat
bawak pun kuar air gak..hahaha...
nia2...

MommyDania said...

hahahaha..ye ke? akak pun ada jgk try, sudahnya jenuh duk mop lantai. nasib tak poo poo jek.. adoiii anakku..

kirana said...

karut2 pon ok apa..nk serius2 bacalah kat paper ker..web berilmiah pon byk..haha bosan la serius2..dah keja serius..nk blog pon serius

MommyDania said...

kirana: ya betul! oleh itu, marilah kita merapu..huhuhu

MUNIRA said...

daku terpikir2 gak ;)

noniey alias said...

kalau untuk yang lagi bagus, tak salah kita ubah kan.