expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 6, 2009

Saya Wallpaper Sengal

Demi CY, ku gagahkanusahakan jua untuk lengkapkan tag ini. Mintak ampun, saya ni butarabun IT sket. Dah terpampang jelas button print screen itu di keyboard ku tapi setelah ku tekan-tekan tiada apa yang terjadi. Ke mak ni memang sengal tak reti guna? Pedulik!




Makanya saya telah menggunakan handphone cabok untuk snap wallpaper komputer saya di opis. Sengal! I know...

Hmm...wallpaper saya biasanya berubah-ubah ikut musim dan mood saya. Kadangkala saya letak gambar saya sendiri (ohh...vain kah aku?), ada juga gambar sekeluarga, ada juga gambar anak dara saya seorang dan macam-macam keadaan la kan. Komputer saya, sukahati saya la kan...


Sekian.


10 comments:

mamaDhea said...

MMG GIGIH!! ;P

kirana said...

hiks!tak nak komen apa2 :) hehehe

MommyDania said...

mamadhea: kan?? nampak sgt xbuat koje

kirana: aku pun...hehehehe

m-i-o said...

fatin, mak pun baru jek tag pasal ni. tengok2 dah buat pulak! hihihi

wooshhh - you look gorgeous! :P

MommyDania said...
This comment has been removed by the author.
MommyDania said...

m-i-o: aah la..baru perasan. oh..maceh :) tersipu2 mak

mama uzma said...

keh3...

l i e y n said...

nak belajar ke cara guna print screen?
hehehehhehehehe...aku dulu pun tak reti gak...

MommyDania said...

lieyn: sila ajar. apa kata ko buat tutorial. hehehe

Kak Teh said...

Ya memang.. dah lama kami pun tak ke situ. Sejak tahun lepas lagi dah tak sedap.. tak seperti 2 or 3 yrs back. Tukar chef kut. Tukang masak now tak pandai masak kut.
Ambuii tukar template nampak. Sedondon dgn purse Coach gitu.. hehe.. vass..