expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 26, 2009

Its 30 Ya'll!!!

Yesterday was my parents 30th Anniversary! Wow, dah 30 thn and still going strong, insya Allah.

So last night we went to celebrate their anniversary over dinner at Cosy Place, Wangsa Maju. The one yang my colleague and I pegi makan tu. Anyway, it was a simple cozy dinner, except that Dania is in a little bad mood sebab tempat makan takde playground as she is expecting it. Huhuhuhu...

My initial plan is to take them to the same restaurant this Saturday. Konon-konon nak buat surprise la kan, dah terbayang dalam kepala nak letak baloons sket, anniversary banner ke, a cake, some presents etc. Tengok-tengok my mum suruh belanja diorang makan sebab anniversary. Hancusss plan gue!


The celebrated couple. Happy 30th Anniversary ma & pa ;)



Inilah muka budak bad mood. Baju je tulis adorable, perangai semalam tak langsung! Lepas dapat makan mee baru ok.....dang!


6 comments:

Fid said...

tahniah
semoga maju jaya selamanya..

Mama hafiy said...

congrates, hope happy sokmo

noniey alias said...

happy anniversary... congrats... tapi mak ko nampak muda lagi lah..

MommyDania said...

fid: thanks

mama hafiy: happy happy!

noniey: she's 53.

mama uzma said...

nenda dan papa tok...
happy balated anniversary...

nia..muka masamnya...
hihi

nelcyndana said...

bestnya so lovey dovey.... semoga anaknya pun ikut sama...