expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 18, 2009

Melaka Spree


Selain kerja dan menjaga anak dara, ada juga aktiviti lain saya. Sempat jugalah walaupun dalam keadaan si kecik tu merengek. Tapi bila tang jalan, hilang sakit segala. Mr Hubby cakap dah sama perangai dengan mommy dia. Ngeh ngeh ngeh...

Di Melaka pada sabtu lepas adalah perasmian Taming Sari, alaa...benda yang berputar-putar tinggi nun, bolehlah tengok bandaraya Melaka. Mahal ok benda nih...patut laa saya tengok tak penuh.

Anyway, aktiviti saya bukan melawat perasmian, kejadahnya la kan? Dan bukan juga naik Taming Sari tu, tak kosa mak! Aktiviti we all dalam persekitaran hawa dingin, selesa lagi luas untuk anak daraku yang sakit berlari-lari dan melompat girang. Inilah aktiviti TERJEBAK saya!
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Ada sale daaaaaa!!!



11 comments:

Zuhaini said...

oh.. bestnya shopping! murah ka..? :)

MUNIRA said...

wah...saya suke!
jauh shopping smpai mlake :)

MommyDania said...

zu: biasa2 aje

munira: tak sah bjln kalu tak sopng ye dok?

l i e y n said...

ko tumpas di melaka nampaknya!
aku plak akan ke melaka next month...
ntah ada chance jalan2 ke tak? melaka ada domino's tak?

MommyDania said...

lieyn: awat ko nak domino's? aku rasa ada kut.

honeylanz said...

MNG..ahh one of my fav clothing ;)

Fateen said...

hehhee..nampak gaya, there goes ur claim la.. seronokkn bila dpt shopping..dh lama x shopping ni..

kirana said...

naik la wehhhhhhhhh tgk2 banda r melaka hahahaha

ko soping tu lagi mahai dari enri fees taming sari tu :P
hahahhaha

MommyDania said...

honeylanz: good!!

fateen: best sgt

kirana: at least dpt terus ke aku. mahal tau taming sari tu. rm30 tak salah aku

Queenin Murni said...

eh.. rm30 tu unt tourist.. tunjuk mycard dlm rm10jek.

rugi o tak naik.. walaupon for about
7mins punya ride.. tapi apa salah nyer support melaka kan.. :P

MommyDania said...

queenin: lorr...ye ke? kalo rm10 tu ok la sgt. xpe..melaka dkt jek!