expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 19, 2009

Berulang Lagi...


Ahha, masih ingat post ini? Setelah sekian lamanya, ececeh, takdelah lama mana pun, mejaku kembali bersepah penuh. Haaa, nampak banyak kerjakan? Kah kah kah!!

psst...baju Bandung...

Haaa....tapi apa kaitan mengemas meja dengan attire saya hari ni ek? Well, saya rasa kekok membuat kerja kemas mengemas bila memakai baju sebegini. Rasa sopan sangat untuk ativiti mengemas. Ada kaitan?? Takde Hahahahaha...











Ohh....gambar selingan, diambil semalam selepas pulang dari school dan merembat tudung saya. Boleh bertahan selama 20minit tanpa membuka tudung itu. Yang letih, saya. "mommy, betulkan.."

p/s: I'm a bit messed, banyak workie stuff yang tak settle, sangat memenatkan badan dan otak. Owhhh!!!

5 comments:

Siti Fatimah said...

nice colour baju kurung u tuhh berkenan lak hehehe...
alahhh comei nyer si budak kecik tuh pakai tudung terselah keayuan gais melayu gitue :D

Fateen said...

hahaaa..abih tu mama ni, tak gheti2 ke nak belikan dania tudung satu.. xdelah dok rembat hoq mama dia punya..

MommyDania said...

siti fatimah: murah je. i pun mcm nyesal tak amek byk2

fateen: ala..kecik2 ni xyah lg la. tu pun dia eksyen jek..hehe

l i e y n said...

dania,
itu style semi-pro le...
mommy, please betulkan tudung dania lagi!!!

AiNeRzA said...

Ader potensi masuk pertandingan nasyid si dania tu...hihiihi...cute jer...ngan tudung mummy dier..