expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 20, 2009

Sama Tapi Tak Serupa

Apa yang sama tapi tak serupa? Cuba teka?







Teka je apa-apa. Saya bagi clue, keperluan saya dan Dania.









Dapat? Tak dapat? Tengok bawah...









Bawah lagi...










TADAAAAA!!!




Haaa...sama kan? Tapi tak serupa kan? I have no idea siapa tiru siapa tapi yang pasti lepas ni saya tak perlu berebut dengan Dania lagi sebab dia pun dah ada satu. Thanks to my aunty yang menghadiahkan pouch wristlet iteww!!! Selamat walletku...

Ada satu hari tu tengah lepak-lepak kat SF KlCC, si Dania ni berjaya seluk wallet dalam beg saya dan sepah-sepahkan isi perut wallet tu. Nasib baik laa tak hilang segala kad dan duit berkepuk-kepuk ciput saya. Hishhhh anak dara sorang nih...mommy ada dia pun nak jugak....



4 comments:

Zuhaini said...

wah.. so cute! .. :)

MommyDania said...

Zu: yg mak punye ke yg anak? hehe

l i e y n said...

mujur aku xde anak dara lagi...
anak sedara pun dah cukup memeningkan!

Mrs Noba said...

haaa..nanti dia pulak nak you punya. :)