expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 12, 2009

Sehari di KLCC

Saya menyambut Hari Ibu di KLCC. Hmm..sebenarnya tak sambut apa pun. Huhuhuhu...


Plan asal nak ke Sogo tapi mama saya ajak ke KLCC untuk mencari kasut kerja dan jalan-jalan. Pemilihan KLCC berdasarkan lebih banyak pilihan dan dekat dengan rumah. Ok, lagi best dari pegi Sogo.


Ohh...Penatnya teman mama shoes hunting nih! Dari Isetan ke Parkson, takde satu kasut pun yang berkenan dihati dia. DAN terlalu banyak yang berkenan dihati saya. Hahahahah!!!

Adakah mama saya berjaya beli kasut? Ohh tidak. Tapi dia berjaya juga membeli document bag di Parkson. Ok la kan...dari takde beli apa-apa, sehari suntuk kt KLCC tu. Sambil jalan-jalan cari kasut, kami terjah juga butik-butik idaman hati saya tu. Tak dapat beli dapat tengok pun ok!

Kami makan di signature, dua kali rehat minum di San Francisco Coffee dan Dome. Dah macam pegi training. 1 kali lunch, 2 kali tea break. Pukul 5pm baru balik ke rumah. Phewwwww...


gambar sekadar hiasan. cantik kan beg nih?? *wink*


5 comments:

Zuhaini said...

cantik beg Coach tu. x pernah nampak lak ada Coach yg ada pink element.. baru eh..? :)

Nurhayati said...

mmg cantik.. suka2 nak plak pink..feveret tu..ape kata beli k. =)

mommylyssa said...

cantik!!! tak beli??

MommyDania said...

zu: ada..pastel colors of pink, light purple.

nurhayati: beli? erkkk...

mommylyssa: tak :((

l i e y n said...

aku tau ko bukan nak tunjuk gambar dania, tapi gambar mende pink yang ada scarf tu!!!

tak beli ke?