expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 15, 2009

First Try at Ariani

Weekend lepas saya balik Muar. Fuhh, macam-macam aktiviti - makan, makan, makan! Hahahahaha...Apa lagi nak buat kalau dah berkumpul ramai-ramai. Selera pun banyak. Eh, saya bukan nak cerita pasal makan.

Sebelum balik ke KL semalam saya hantar adik ipar saya ke rumah mak mertua dia di Melaka. Sangat dekat dengan Astana Moda & Ariani tu. Oleh itu, haruslah singgah kan. Lagipun Mr Hubby sudah offer mahu belanja tudung baru. Hai senangnya dalam hati...

Kami pun terjah Ariani beramai-ramai. Memang syok masuk kedai ni. Punyalah banyak tudung; macam-macam jenis. Memang rambang mata. Hehehe... Tengok punya tengok, saya rembat dua. Ni first time saya try Ariani. Macam-macam komen juga saya dapat. Plus minus, ada kata ok...ada kata tak ok.

You all tengok camne?





















Muka harus di blur kan sebabnya muka hari ni adalah sememeh. Hahahahahaha!!!




Ni komen-komen dari orang sekeliling saya;

Mr Hubby: No comment tapi dia cakap ok jek. Tak nampak pelik. (Nanti komen cantik lelebih takut saya rembat lagi banyak la tu... :p)

SA: Ok kak, cantik. Kena dengan muka akak. (Ok, saya tak ambil kira komen dia sbb dia SA-haruslah komen cantik jek kan?)

SIL: Cantik kak. Kena dengan muka akak. Lg elok dari Hajaba tu.

Mama: Haa...yang ni elok. Hajaba tu kureng.

Opis Mate 1: Macam lain la nampak.

Opis Mate 2: Eh..ok. Kena.

Opis Mate 3: Tak berapa kena. Tak pasti sebab awning ke sebab warna. (camne tu??)

You all tengok pulak camne? Saya memanglah sangat teringin nak terjah Munawarrah pulak tapi ntah bila...Apsal depa tak bukak kedai area Ampang ke, KL ke kan?

14 comments:

Zuhaini said...

zuhaini kata:
cantik! corak pun cun! awat hang x tepek gambar baju.. nak tgk match ke idak.. haha :)

**kalau ariani ada kat area KL ke, ampang ke, sure saya gi terjah tengok.. (nak tau harga selai berapa.. tu je) haha :)

jua said...

Zuhaini...ariani ada kat depan rumai i ni kat Kota Damansara dekat2 dgn GiantKota Damansara.

i tgk awning tu terletak je dgn muka u. design pun cun. tp i still heart munaw.

jua said...

Zuhaini...ariani ada kat depan rumai i ni kat Kota Damansara dekat2 dgn GiantKota Damansara.

i tgk awning tu terletak je dgn muka u. design pun cun. tp i still heart munaw.

jua said...

Zuhaini...ariani ada kat depan rumai i ni kat Kota Damansara dekat2 dgn GiantKota Damansara.

i tgk awning tu terletak je dgn muka u. design pun cun. tp i still heart munaw.

Mama Adib said...

pendapatan saya yg tak seberapa

cantik!!

ibu dania said...

hai mommy dania... ibu dania here... salam ukhuwah erk... mohon saya add mommy dania dalam bloglist saya...

l i e y n said...

ok je...nmpk kemas..
smlm saya jumpa satu brand tudung ni..."pearl haya"
member jual, katanya dari senawang...
cantik tapi harga boleh tahan..
ingat nak rembat satu tapi hubby ada sekali takut dia bising!
kain cantik, design pun ok....

range harga ariani berapa?

MommyDania said...

zuhaini: kt kl ada tp kt jln tar.

jua: i belum sempat mau try munaw. takut pun ya..heheh

ibudania: hye!! sama pulak nama anak kita. ;)

lieyn: alahai...try depan dia sure dia cakap cantik punya. hehehe

noniey alias said...

kalau tgk sini, memang lah ok. n nampak kemas... tapi bagi aku, kalau ko pakai ko rasa selesa, consider ok lah tu kan. yang penting, kita sendiri rasa selesa..

mamaDhea said...

cantekkk.. :)

Mama hafiy said...

walaupun diblur harus kuperasan si pemiliknya (pernah tgk kat HS cafe UIA) hehehe

Mama hafiy said...

walaupun diblur harus kuperasan si pemiliknya (pernah tgk kat HS cafe UIA) hehehe

MommyDania said...

mama hafiy: opps...shhhhh!! hahahahahaha

kaezrin said...

ahaks..lawa ajer..