expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 12, 2009

Ambil Kain, Hantar Kain

Dua bulan lepas dah hantar satu batch kain ke tailor untuk di buat baju raya. Semangat betul nak raya (ganti belum!). Apa nak buat, tailor dah bagi deadline awal kan.



Tup tup...saya dapat tau saya pregnant pulak. Terus call tailor, mintak hold semua kain jangan dibuat apa-apa. Nasib baik kain-kain itu masih di rak, belum diapa-apakan. Ahhhhhhh.....lega!

So tadi saya dah ke euro moda lagi. Walaupun dulu dah cakap tak nak pegi lagi. Apa nak buat kan, change of plan. Hahahahahahaha..... Alasan! Makanya...


These batch are out. Bakal disimpan baik-baik dalam almari saya tunggu dikerjakan tahun depan pulak. Janganlah saya tengok dengan perasaan menyampah pulak nanti. Ye la...beli taste tahun ni....tahun depan ntah macam mana pulak. Ada yang nak beli?




And these batch are in. Dah selamat masuk rak tailor untuk dibuat maternity dress untuk dipakai di hari raya ;)


p/s: Di euro moda tadi saya adalah dengan sangat tak malunya dan selamba pegi sound tauke singh kat kaunter tu suruh slow kan volume radio lagu hindustan. Kuat sangat okeh, nak pikir pilih kain pun susah! Dia bukan saja slow kan, siap tukar lagu melayu, dato siti lagi u....

6 comments:

honeylanz said...

hehehe..mmg x leh concentrate gitu pilih kain bila lagu kuat sgt kan..hehehe

MN said...

hua hua hua...pandai betul dia amik hati pelanggan. walaupun ntah2 dalam hati, :SABOR JELAH..."

Fateen said...

nk let go ke? hehee..kalo rasa takmo simpan.. kabo le ye..

l i e y n said...

fuiyooo....banyaknya baju raya ko!
aku suka yg belang2 tu...
kalau aku, aku buat baju kurung riau aje
boleh pakai time pregnant n time biasa...just make sure pinggang kain tu mesti ada getah...

kirana said...

bagi kat aku lah weiiii
aku tak beli baju raya lagik

MommyDania said...

friends, nampaknya ramai jugak yg ala2 berminat dgn kain2 ku ini. nanti sy snap2 gambar yek. kalau berkenan nt sila2 la yek! ;)