expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 26, 2009

Kes Hotel

Ok...Ok, I need to clear the air. Cewahhh, macamlah ada yang ambil kesah.
Alkisahnya, saya ke Kuantan beberapa hari lepas. Dan saya duduk di Grand Continental Kuantan. Saya ni bukanlah memilih sangat bab-bab hotel nih. Tapi kalau dapat duk hotel 5 star ke sapa tak nak dok? Anyway, hotel nih memang akan saya ban! Seriously!

Service wise ok, staf di hotel itu friendly jugaklah. Cumanya, kalau nak buat renovation ke, repair works ke, tak bolehlah buat time ada guests kan? Kalau nak buat jugak, patutnya hotel tu close kan la satu floor and do whatever repair works that need to be done. Ini tidak, keluar je bilik berjerebu, sana sini orang duk drill la..mengetuk la..

Kan ke tak patut tu??? Oh oh...makan pun amatlah hampeh! Urghhhh...

Dah la...kiranya kalau you all nak ke Kuantan, pi la cari hotel lain yek. Just my 2 cents...

5 comments:

Zuhaini said...

kesiannya.. sabar ya..

Ms Lola said...

I dulu dok Vistana. (Pasal dah itu je hotel yg I nmpk). Malas nak pusing2 laei.

MommyDania said...

ZUHAINI: mmg kesian...

ML: ni org yg provide, apa mau buat.

noniey alias said...

sabar je lah.. tapi biasanya kalau kitaorang ada dinner kat situ, makanannya ok je..

tapi memang tak patut pun dorang tu..

MN said...

next time, maybe you bleh try MS Garden. I suka kat situ. sebelah shopping complex plak tuh! senang...